top of page

Recensies

André Lannoo - Cura Di Carrozza

Lochem

"Ik ken Bert al meer dan 7 jaar en hebben samen al regelmatig mooie projecten afgeleverd. Op het gebied van plaatwerk, restauratie en spuitwerk , heb ik diepe bewondering voor zijn enorme vakkennis en oog voor detail. Ik heb in de afgelopen jaren vaak de loftrompet over hem geblazen en klanten naar hem verwezen. Altijd kreeg ik positieve feedback. dus ik blijf zeggen: “ Heb je een klassieker die naar een excellent niveau moet, ga naar Bert!”

Johan van Wirdum

Noord-Brabant

"Afgelopen vrijdag is de auto op de brug gegaan en heb ik hem van het weekend uitvoerig in alle standen en vanuit iedere hoek uitgebreid kunnen beoordelen. Dat was smullen! Ik wil je dan ook graag complimenteren met het geweldige stuk werk dat je geleverd hebt dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Ik leg de lat hoog en jij ook dat weet ik, maar of ik hetzelfde resultaat zelf had kunnen halen betwijfel ik! Nogmaals hartelijk bedankt voor je inspanningen en autoliefde die je in dit stukje iconische Porsche history hebt weten te geven."

Bart de Bruijn

Enschede

"In mijn zoektocht een vakman te vinden voor het 'strakmaken' en spuiten van mijn 911T uit 1969 eindigde ik na veel omzwervingen door Nederland en Duitsland in Lichtenvoorde.
Ik had mijn auto als rijdende auto gekocht en heb deze in 14 jaar teruggebracht naar originele staat. Als kroon op het werk moest de laklaag worden in 'Hell Elfenbein'.
Nadat Bert mij zijn net nieuwe en indrukwekkende zaak had laten zien hebben we een tijd gepraat over hoe het zou moeten/ kunnen worden. Dat deze man een vakman was werd me al snel duidelijk maar dat er ook een klik was qua werkhouding, dat als je iets doet het ook echt heel erg goed moet, gaf voor mij de doorslag!
Het resultaat mag er zijn want een echt goed gerestaureerde 911 herken je aan zijn strakke kieren zeker in Hell Elfenbein contrasteren de zwarte kieren enorm.
Daarnaast was het voor mij erg leuk en leerzaam dat ik mee kon werken aan dit laatste stuk van mijn restauratie. Ik heb dus voor een langere tijd elke zaterdagochtend om 8:15 mijn eerste kop koffie gedronken in de werkplaats van Bert Nijenhuis. Na het spuiten heb ik de auto voor een groot gedeelte opgebouwd in Bert zijn zaak. Mijn auto was de eerste 911 die Bert deed en daarna zijn er velen gevolgd! Als je een zeer bekwame vakman zoekt op zowel restauratie als spuiten, doe jezelf een plezier en neem de moeite en rij naar Lichtenvoorde!"

bottom of page