top of page

Restauratie project

Deze BMW 2002 die regelmatig deelneemt aan nationale en internationale classicrally's had diverse roestproblemen door de gehele carrosserie. De gebruikelijke plekken zoals frontdelen, voor- en achterschermen, dorpels en deurstijlen. Alles is zorgvuldig met diverse nieuwe delen gerepareerd en de auto is geheel overgespoten in het originele Baikalblauw metallic.

Porsche 911 Targa softwindow

restauratie project

Deze Targa is zowel in plaatwerk, lakwerk en inwendige conservering uitgebreid onderhanden genomen. Na vervanging en reparatie van diverse plaatdelen is de carrosserie geheel gespoten en uitgebreid anti roest behandeld.

Text.

Restauratie project

Deze carrosserie werd bij ons plaatwerk klaar aangeleverd. Ons aandeel in dit restauratie project is de volledige lak opbouw en conservering. Door ons is op verzoek van de eigenaar de motorkap aangepast. Deze scharniert nu de andere kant op. Het geheel is verstevigd en aangepast.

Restauratie project

Deze BMW kwam naar ruim 25 jaar weer voor de dag. De tijd had behoorlijk toegeslagen, met name chroomdelen en interieur. Uiteraard was ook het plaatwerk niet onberoerd gebleven, echter voor BMW begrippen nog heel behoorlijk gezien de reputatie op dit vlak. Bekijk hoe dit toemalige succesnummer van BMW weer een nieuwe toekomst tegemoet gaat!

Restauratie project

Deze Alfa is een volbloed racer. In samenwerking met eigenaar en een gerenomeerd bedrijf dat zich bezig houdt met het prepareren van (classic) racers zetten we weer een schitterende auto op de baan!

Restauratie project

Deze carrosserie is na een uitgebreide plaatwerk restauratie bij ons aangeleverd om volledig strak gemaakt te worden en te worden gespoten in de fantastische kleur Gulf blauw!
Deze auto gaat wederom opnieuw gebruikt worden in diverse rally's waaronder the wintertrail en de tulpenrally. Een gedegen lak opbouw en betrouwbare anti roest behandeling is dus pure noodzaak!

Restauratie project

Dashboard delen van een Mercedes 600 waarvan het lak werk en fineer aangetast was door de tijd. Na het schuren en repareren van de fineerlaag is deze weer origineel aangekleurd en vervolgens in meerdere lagen gelakt en afgewerkt. Het ziet er weer uit zoals het ooit origineel door Mercedes werd afgeleverd.

Restauratie project

Deze Franse dame is bij ons voor de laatste afwerking van plaatwerk, waarbij het uitdeuken van de aluminium motorkap een grote uitdaging is. hier zitten tientallen deuken in waar een golfbal in blijft liggen.. Ook het polyester dak verdient de nodige aandacht. Het overige plaatwerk wordt voorzien van een compleet nieuwe lak opbouw. De auto word in een originel 2-tone combinatie gespoten: gris palladium en gris nacre.

Restauratie project

Deze fantastische italiaanse schoonheid is bij ons plaatwerk klaar aangeleverd. Deze werkzaamheden zijn door een zeer goede collega van ons uitgevoerd. Onze opdracht luid: een zeer strakke donkerblauwe carrosserie te leveren! bekijk de foto's en geniet van dit raspaard.

Lakken en restaureren

Dashboard delen van een Mercedes 600 waarvan het lak werk en fineer aangetast was door de tijd. Na het schuren en repareren van de fineerlaag is deze weer origineel aangekleurd en vervolgens in meerdere lagen gelakt en afgewerkt. Het ziet er weer uit zoals het ooit origineel door Mercedes werd afgeleverd.

Restauratie project

Complete lakwerk behandeld

Het complete lakwerk aan deze prachtige duitse klassieker is door ons gedaan, dus ook alles wat zich onder de motorkap en in de kofferruimte van deze auto bevind.Leuke details aan deze auto zijn dat op elk onderdeel van deze auto ook de originele fabriekskleuren zijn aangebracht en in de juiste glansgraad. Na het afbouwen van deze auto is het lakwerk nogmaals nagepolijst en hoogwaardig geconserveerd. Bekijk het geweldige resultaat!

Carrosserie zonder laswerk

Wederom een prachtige 190 SL carrosserie. Een carrosserie zonder laswerk, dus het betreft hier een zeer uniek exemplaar! Een gedegen lakopbouw en heel veel aandacht aan anti roest preventie.
Bij deze auto zit ook de originele hardtop die ook mee is gespoten.
Deze auto is zeer positief beoordeeld op europa's grootste klassiekerbeurs.

Restauratie lakwerk

Voor een Zundapp verzamelaar hebben we het complete lakwerk verzorgd. Er is extra aandacht besteed aan het benaderen van de originele glansgraad en lakstructuur die Zundapp gebruikte, om een zo origineel mogelijk resultaat te benaderen.

Lak reconditioneren

Deze originele 190 SL staat in nog in de originele eerste lak. Echter is de glans compleet verdwenen ten gevolge van alle invloeden zoals ulra violet, wassen, verkeerd wassen enz. Samen met Swissvax specialist Andre Kobes hebben we deze auto weer in absolute topstaat gebracht, maar wel met het doorleefde gevoel van ruim veertig jaar. bekijk het fantastische resultaat!

Please reload

bottom of page